Happy Hoop Nature Kids

Cool Radionice

Organiziramo totalno cool kreativne radionice u prirodi i u zatvorenom prostoru! Učimo klince kako da plešu sa hula hoopom, putuju svijetom kroz istraživanje instrumenata, upoznaju šumski svijet kroz glazbu i zvukove, kako da stvore nešto novo od nečeg starog i saznaju kako konji plešu na ritam raznih udaraljki.

Animacija

Najgenijalniji događaji su oni koje pamtiš cijeli život. Bilo da se radi o rođendanu ili nekom drugom kul događanju, Happy Hoop Nature Kids ekipa napravit će događaj za pamćenje. Družiti se možemo u prirodi ili u zatvorenom prostoru. Možeš doći k nama ili mi dolazimo k tebi. Možeš odabrati paket - od onog osnovnog, pa sve do onog koji uključuje catering.

Ekipa s iskustvom

Happy Hoop Nature Kids animatori imaju tooonu iskustva u organizaciji i vođenju radionica, animacije, igranja, plesanja, pjevanja. Svoju sposobnost kreativnog izražavanja vješto prenose na klince u veseloj i sigurnoj atmosferi. U suradnji sa divnim prijateljima - partnerima unosimo dašak čarolije u dječje živote. Veselimo se zajedničkom igranju i istraživanju!

Animacija

Prijatelji/Partneri