Kakav Hula Hoop Kupiti Djetetu?

Kakav hula hoop kupiti djetetu?

Klinci obožavaju hoopove. Kako i ne bi – šareni su i s njima se možeš igrati satima.

Problem je u tome što nije svaki hoop za svakog klinca.

Na što točno mislim? Kad god mi se jave roditelji koji žele svom djetetu mlađem od 8 – 10 godina kupiti hoopić, uvijek im preporučim da ga kupe u nekom dućkasu sa igračkama.

hula hoop djeca

Zašto?

Mlađi klinci imaju potrebu istražiti objekt sa kojim se prvi puta susreću u skladu sa svojom dobi i razvojnim stadijem koji uz nju ide.

Vole vući, gurati, bacati hoop. Zanimljive su im igre kao što su protrčavanje kroz hoop koji se kotrlja ili skakanje u hoopove raspoređene po podu. Sama vrtnja hoopa toliko ne privlači ili sama aktivnost ne traje dugo.

U to je doba, što se hoopanja tiče, dovoljno pustiti klince da se izdivljaju u gorenavedenim aktivnostima. Eventualno im možemo ponuditi primjerene igre ne inzistirajući na predugom zadržavanju na dotičnoj aktivnosti. Naravno, dobro im je pokazati kako se hoop vrti, no ne treba biti vidno razočaran ako dijete nakon kratkog vremena poželi raditi nešto drugo.

 Malo stariji klinci imaju potrebnu koncentraciju i rado će vrtiti hoop, no također će ga bacati, vući, kotrljati.

Kroz sve te aktivnosti koje su bitne i potrebne, te sastavni dio razvojne faze i apsolutno ih se mora dopustiti, hoop proživljava sve i svašta što brzo postaje vidljivo ukoliko je ukrašen hoop trakama (koje su najskuplji dio ove priče).

besplatni trening

Dakle, kakav hula hoop kupiti djetetu?

Jeftin, plastični hoop koji će stoički podnositi sva veselja tvog klinca, tebi neće dizati kosu na glavi zato što nakon dvije igre izgleda ofucano i jadno a tako ste ga skupo platili.

 U dućanima se dječji hoopići mogu naći već od 30ak kuna. Moraš priznati da to nije toliko strašno.

Imaš info o jeftinim hoopovima za klince? Napiši mjesto na kojem se mogu naći u komentar, pa da si međusobno pomognemo u traženju 🙂

Eva

Eva

Hoop Dance Teacher at Happy Hoop
Trenerica hoopanja, Happy Hooperica i ljubiteljica ovog kaosa zvanog Život.
Čvrsto vjerujem da možemo sve što hoćemo i da nas baš plastični, šareni kolut može tome podučiti.
Osim što hoopam, imam milijon drugih interesa i zanimacija koje želim podijeliti sa svijetom. Tu mi pomaže urođena brbljavost i skribomanija ;).
Eva
Kakav Hula Hoop Kupiti Djetetu?

Komentiraj

komentara

Označeno:         

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Sviđa ti se? Zashareaj :)