Ljubav je da se dijeli – Hrvatska Hula Hoop Konvencija

Divna se stvarčica pokrenula prije dvije (gotovo tri!) godine u kuhinjici ekipe iz Cirkuske udruge Razbibriga – Hrvatska Hula Hoop Konvencija.

 hrvatska hoop konvencija

Što je Hrvatska Hula Hoop Konvencija?

To je događaj na kojem ljudi iz cijeloga svijeta, no koncentrirajmo se sada na regiju ili Hrvatsku, mogu doći, upoznati gomilu ekipe i naučiti još veću gomilu stvari.
Uopće nije bitno da li nikada nisi uspio zavrtiti hoop, jedini si u svom kraju koji se time bavi ili imaš svoju hoop ekipu.
Na Konvenciju su dobrodošli svi: znatiželjnici i hoop veterani, početnici i oni koji to nisu.

Na Konvenciji se dijeli ljubav

Ne samo prema hoopu i raznim hoopajućim oblicima, već prema ostatku života.
Svašta se tu nađe – od početničkih hoop radionica namjenjenih onima koji nikada nisu zavrtjeli ali bi željeli probati ili onima koji su na početku svog hoop puta; radionica za one koji hoopaju već neko vrijeme, plesnih, žonglerskih, yoga i ostalih radionica koje tvore onaj divan osjećaj da si ispunio svoje biće nečim novim.
Ako maknemo taj ”radni” dio dana na stranu, ostaju nam predivna poznanstva i prijateljstva, puno smijeha i pokoja pivica u guzi.
Prilika je to da, ukoliko inače nemaš mogućnosti, konačno primiš hoop u ruke i uz dobru glasnu glazbu odhoopaš cijelu noć.
Isto tako, vidjet ćeš koliko je hoopanje individualno, koliko smo svi različiti, koliko tvoja osobnost izlazi na površinu.
Najbitnije od svega je da nema srama! Svi mi ne znamo nešto što netko drugi zna i većinu nas iznimno veseli mogućnost da učimo još i još i još.
Najdramatičniji momenti Konvencije, barem u ove dvije godine, bili su rastanci. U nekoliko dana stvori se mala, slatka, topla obitelj spojena šarenim kolutom. Poželiš tako živjeti zauvijek.
No, baš ti rastanci nove sastanke čine još ljepšima <3.
Zato, nemoj previše razmišljati.
Rezerviraj datum i dođi da se družimo.
I da dijelimo ljubav.
Nje bar ima u neograničenim količinama 🙂
p.s. ove se godine družimo na moooruuu!!! 🙂

Boje i šljokice stižu ti ravno u inbox. Kao i lozinka za poseban, tajni Happy Hoopasti svijet pun besplatnih stvari, popusta i pogodnosti. Pridruži nam se!

Eva

Eva

Hoop Dance Teacher at Happy Hoop
Trenerica hoopanja, Happy Hooperica i ljubiteljica ovog kaosa zvanog Život.
Čvrsto vjerujem da možemo sve što hoćemo i da nas baš plastični, šareni kolut može tome podučiti.
Osim što hoopam, imam milijon drugih interesa i zanimacija koje želim podijeliti sa svijetom. Tu mi pomaže urođena brbljavost i skribomanija ;).
Eva

Latest posts by Eva (see all)

Ljubav je da se dijeli – Hrvatska Hula Hoop Konvencija

Komentiraj

komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Sviđa ti se? Zashareaj :)