Prijatelji/Partneri

konji

Udruga Fala puna je divne dvonožne i četveronožne ekipe. Smjestili su se u predivnom zelenom kutku s pogledom na Medvednicu. Najbolja je fora što su nedaleko samog centra grada - u Kustošiji. 

Osim što promiču rekreativno i rehabilitacijsko jahanje, druženje sa konjima, pesekima, macama i malim jarcem, u Fali možeš naučiti svašta o ljekovitom bilju o kojem su nedavno izdali i knjigu.

Partnerstvo i prijateljstvo između Happy Hoop Nature Kids i Fale sastoji se u mnogim zajedničkim projektima i radionicama. Također, predivan otvoreni prostor i još divnija priroda središte je naših rođendansko - slavljeničko - radioničkih akcija.

Ukoliko želiš prirediti najgenijalniji rođendan na planeti, možeš odabrati proslaviti ga baš u Fali. Okruženi konjima, šumom, nedaleko malog izvora čiste i pitke vode, sa ooogromnim roštiljem i uz odličnu animaciju, možeš se fenomenalno provesti.

Javi nam se za detalje...

Jedan od najdivnijih humanitarnih projekata upravo je Zmaj Anđelko koji je izašao iz svijeta mašte još divnijeg Gorana. Goran smišlja dječje priče, neki dragi ljudi ih ilustriraju i tako nastane slikovnica. Te slikovnice zatim dobivaju djeca koja svoje dane moraju provoditi u bolnici ili ona koja žive u dječjim domovima ili pak klinci slabijeg imovinskog statusa. 

Dugo smo smišljali i smišljali kako pomoći Anđelku da nastavi pomagati djeci i smislili smo! Svaki mali slavljenik koji će rođendan slaviti sa Nature Kids ekipom na dar će dobiti slikovnice iz male Anđelkove tvornice. Na taj će način Anđelko dobiti sredstva da stvara i štampa nove slikovnice koje će stavljati somjeh na lice i kratiti vrijeme djeci koja bi se sigurno radije igrala sa nama.

Slikovnice, šalice i ostale divote iz Anđelkove riznice možeš kupiti ili naručiti kao dio bilo kojeg radioničkog ili slavljeničkog paketa ili odvojeno. Poškicaj Anđelkovu stranicu ili nas kontaktiraj za detalje.