Voditelji

voditeljica

Sajra

Sajra je šarena mama male Ise. Njeno animatorsko iskustvo započelo je još davne 2008. kada je na Braču bila dio animacijskog tima gdje je njen zadatak bio da u potpunosti organizira dječji program.
Nakon dvije godine iskustva u timu, Sajra se počela baviti osmišljavanjem programa rođendanskih proslava.
Radila je i kao glavni animator na rođendanskim proslavama u jednoj Splitskoj igraonici.

Uz animaciju, Sajra je i profesionalna babysitterica, te je bila član udruge Super Babysitters.
Sa hoopanjem se susrela prije od prilike pet godina u Happy Hoopu. Osim što hoopa, Sajra ima super moći napraviti oooogromne balone od sapunice, vrti poi i radi još milijon kreativnih stvari. Svoje oduševljenje životom i zabavu želi i voli prenositi na klince.

voditeljica

Eva

Eva je jedna skakutava teta sa crvenom kosom. Osim što je studirala na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu - smjer Predškolski odgoj, već se deset godina bavi šarenim kolutovima.

U tih je deset godina vodila bezbroj hula hoop radionica za klince i odrasle. Smatra da je šareni kolut mnogo više od obične igračke i da svakome tko ima maaalo volje može obogatiti život.

Osim što obožava i podučava pokret i ples sa šarenim plesnim partnerom, Eva se voli kreativno izražavati - slikati, crtati, oblikovati, šivati, lijepiti, graditi i slušati glazbu. Kao veliki poznavatelj i zaljubljenik u prirodu, trudi se povezati sve svoje kreativne strasti u smislene cjeline koje će i djeci i odraslima otkriti jedan sasvim novi, šareni i veseli pogled na život.