Za početak…

Za ozbač!

Znaš, možda je 2007. Happy Hoop bio zamišljen kao mjesto na kojem ćeš moći nabaviti svoj hula hoop ili vježbati na drugačiji i zabavniji način, no s godinama nas je sve iznenadio. Postao je nešto veće - zajednica u kojoj različiti ljudi međusobno pronalaze svoje sličnosti.

Još bitnije od toga - postao je promjena koja ti baš treba!

Kroz hoopanje učiš pratiti prirodni ritam, održavati životnu ravnotežu i dizati svijest o svojim mogućnostima, radeći nešto za što možda ponekad misliš da nikada ne bi uspjela.

Kroz hoopanje se učiš voljeti i prihvaćati samu sebe!

Happy Hoop već odavno nije samo i isključivo ono mjesto gdje veselo vrtiš hula hoop. Postao je mjesto na kojem ti nudimo načine, alate i podršku da kreiraš život kakav želiš, da prihvatiš činjenicu da si nevjerojatno sposobna i da se naučiš bez problema nositi sa svakodnevnim stresom, odgovornostima i zahtjevima.

Treba ti malo boje i šljokica?

 

Šarenilo možeš doživjeti i uživo!

Samo trebaš odlučiti odvojiti vrijeme za sebe.
Nabavi svoj šareni hoopić
Ako nemaš vremena za odlazak na treninge, nema razloga da ne zavrtiš sreću u svoja 4 zida
Pridruži se treninzima
Priušti si do dva sata tjedno smijanja do suza. I vježbanja, ofkors
Posjeti Shop
Nađi nešto za sebe!

Upoznaj nas!

Hej bok!

Ja sam Eva - trenerica hoopanja, Happy Hooperica i ljubiteljica ovog kaosa zvanog Život.

Velika mi je želja biti tu za sve one željne veselog tumaranja životnim prostranstvima, bez obzira na okolna zbivanja, ohrabriti na istraživanje, potaknuti na prelaženje vlastitih granica. To je ono što je Happy Hoop napravio meni. Čvrsto vjerujem da možemo sve što hoćemo i da nas baš plastični, šareni kolut može tome podučiti.

Osim što hoopam, imam milijon drugih interesa i zanimacija koje želim podijeliti sa svijetom. Tu mi pomaže urođena brbljavost i skribomanija ;).

Moj partner in Happy Hoop crime i životni suputnik je Kiki - također trener, Happy Hooper i onaj-koji-stoji-na-zemlji. Toga treba za ravnotežu :D. Osim što je otkrio ljubav prema plesu kroz hoopanje i što svojim testosteronima razbija predrasude - da je hoopanje samo za djevojčice, Kiki trenira boks i radi ozbiljan posao u jednoj ozbiljnoj firmi.

Zajedno tvorimo ludo dobru ekstrovertno-introvertnu kombinaciju koju obogaćuju naše životinjice i ljubav prema spačekima.

I da - želimo te upoznati! Virtualno ili ne - nije bitno! 

happy hoop upoznaj-nas

O nama kažu...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marina Zagreb

Odlična, opuštena atmosfera gdje sam se našla dobro došlom kad sam došla prvi put, kao da se znamo već od prije. Treninzi su jako zabavni i odem ispunjena s njih, puna pozitivne energije. Samopuzadanje mi raste svaki put sve više, pogotovo kada naučim neki novi hoop trik.

Ivana Zagreb

Kroz hoopanje naučiš puno o sebi. Najvažnije je da sve ovisi o tome kako se postaviš. Hoop se ne mijenja, ali promijeniš li ti svoj položaj, hoop radi prekrasne stvari. Hoopanje je za mene sreća omeđena krugom.

Maja Zagreb-Šibenik

Happy Hoop je za mene veliko veselje i užitak... Ugodno društvo, predragi učitelji, svojevrsna terapija za tijelo i dušu. I s druge strane ako mogu ja, pravi couch potato okrenut par oko struka, što vas ostale spriječava? Dođite!!!

Boje i šljokice stižu ti ravno u inbox. Kao i lozinka za poseban, tajni Happy Hoopasti svijet pun besplatnih stvari, popusta i pogodnosti. Pridruži nam se!