Hoop dan/Hoop day [NAJAVA]

Hoop dan održava se dan nakon Svjetskog dana hula hoopa. Obilježit ćemo ga kako se i očekuje – veselo i šareno. Pročitaj što te sve očekuje…

hoop dan

Cirkuska udruga Razbibriga, organizatori Croatian Hula Hoop Convention 8. listopada organiziraju Hoop dan/Hoop day.

Evo što kažu u svojoj najavi:

”Organiziramo hoop dan kao event na kojem ćemo pohađati radionice (dječje, za početnike, DIY, za napredne), izmjeniti iskustva, upoznati jedni druge sa svojim radom i prostorima na kojima djelujemo, imati prilike čuti kako je nastala i što ste sve mogli vidjeti i iskusiti na prvoj Slovenskoj hula hoop konvenciji “River hoop” (Eva Cajnko), Hrvatskoj hoop konvenciji “CHC” (Tatjana Taja Vuletić).., premijerno ćemo pogledati dokumentarac snimljen na trećoj CHC u Lovranu (autor: Ivan Tibor Grujić
Nakon prezentacija održati ćemo okrugli stol na temu CHC, na kojem čete imati prilike čuti problematiku oko stvaranja programa i imati prilike i sami sudjelovati u kreiranju programa iduće CHC.

Program će se održavati u cirkuskom šatoru CirkoБalkana, u dvorištu Pogona Jedinstvo, Zagreb.

Sav program je besplatan i otvoren za javnost
Detaljan program biti će objavljen uskoro

Nadamo se da ćete u što većem broju doći podržati program i aktvno sudjelovati u kreiranju budućih programa kako bi imali prilike doprijeti do znanja koje vas zanima.
Ukoliko imate jaku želju sudjelovati u programu a nemožete si priuštiti put u Zagreb, pošaljite nam mail s motivacijskim pismom/videom, sa mjestom u kojem živite, osobi koja najkreativnije opiše zašto joj je to bitno platiti ćemo putne troškove.

kontakt: hoop.ovi@gmail.com

Program je organiziran od strane Cirkuska udruga Razbibriga kroz edukativni projekt Cirkuliranje koji je podržan od strane grada Samobora i Samoborskog muzeja, a realiziran uz pomoć cirkuskih udruga Cirkorama i CIRKUSFERA”

Besplatne radionice namjenjene svima

Na Hoop danu očekuju te razne besplatne radionice – od onih za početnike, pa do naprednih.

Za sada su u najavi slijedeće radionice:

TWINS – DOUBLE THE FUN

Hoopanje s dva hula hoopa posebna je zabava, a ova radionica ce vam pokazati da svatko tko hula hoopa s jedinim, zna hula hoopati i sa dva. Multi level radionica. Sve sto vam treba su dva jednaka hula hoopa. (34’’ i manji)
MOVING WITH WEAVES
ON BODY TO OFF BODY TWINS VARIATIONS
ONE HOOP TRICKS INTO TWIN HOOP TRICKS

Morana Čulinović Kalajžić – Oops, Mo Hoops!
Hula hoop performer i instructor. Trenutno zivi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje u Flowgroundu (Dubai) i Hoop ’n’ Flow (RAK) drzi Hula Hoop Dance radionice. Hula hoopanjem se profesionalno bavi od 2015.

Prijavite se na hoop.ovi@gmail.com
*nemorate nositi/imati svoje hoopove, prijave nam služe kako bi pripremili dovoljan broj rekvizita

HOOPLA KIDS

Na ovoj radionici klinci će se upoznati sa ovom čarobnom igračkom i naučiti se koristiti kolutom na razne načine!
Učiti će vrtjeti kolut oko struka, ruke, vrata, nogu te naučiti neke cool poteze kojima mogu impresionirati svoje prijatelje 
Igrati će se razne igre, prolaziti poligoni i utrke!
Kroz sve te elemente djeca će raditi na koordinaciji pokreta, snalaženju u prostoru, poboljšanju držanja te samopouzdanju!
Radionica je namijenjena djeci školskog uzrasta no bude li mlađih igre će se prilagoditi njihovoj dobi!
Ukoliko vaše dijete ima svoj Hula hoop neka ga slobodno uzme sa sobom no ne brinite ako ga nema- imamo ih mi!

prijava: hoop.ovi@gmail.com
* radionica je besplatna, prijave služe kako bi znali broj polaznika i pripremili se s rekvizitima i osvježenjem.

Ivana Kuzmac aka LaKosta
– certificirani HCL trener (Hoop Love Coach- by Deanne Love).
Hoopa i izrađuje hoopiće već cca. 5 god.
Iza sebe ima niz radionica za početnike svih uzrasta, pa tako i radionice na Samoborskom i Lovranskom CHC-u te CUFUSU. Nije joj stran ni nastup na stage-u no nekako, kaže,više preferira atmosferu radionica.
Radi kao animator na dječjim rođendanima u igraonici te tako u zadnjih dvije godine najviše radi sa djecom. Kaže da hoopa i izrađuje hoopiće prvenstveno radi sebe i svog gušta ali rado dijeli svoju hoopersku strast i sa drugima koje taj okrugli predmet privlači.
San joj je skupiti kritičnu masu u Rijeci i adekvatan prostor dostupan svima da se mogu redovno održavati Hula hoop sati za djecu i odrasle.

besplatni trening

RADIONICA ISKUSTVENOG HOOPANJA

Na radionici iskustvenog hoopanja naučit ćeš osvjestiti i osjetiti što to točno tvoje tijelo radi kada vrti hula hoop, koristiti prostor krećući se kroz njega, osjetiti pokret iznutra hoopajući zatvorenih očiju. Također, popravljat ćemo stvari koje štekaju, razjasniti one koje nikako ne možeš savladati ili ti ”fali još samo malo”, pa slobodno napravi popis onih hoop pokreta koji te muče. Ulovit ćemo se u koštac sa samima sobom i, nadam se, ponjeti kući načine koji će olakšati učenje novih pokreta i kreiranje kombinacija.

EVA je pionirka modernog hoopanja u regiji. Deset godina vodi hula hoop radionice i diže svijest o hoop pokretu kroz niz projekata i događanja djelujući u udruzi Happy Hoop.
Kroz godine se specijalizirala za podučavanje hoopanja kroz individualni pristup polaznicima, kao i pomalo nekonvencionalne metode podučavanja.

Osim Happy Hoop načinom života bavi se, polako i sigurno, pokretanjem Happy Hoop Nature Kids svijeta – skupom programa namjenjenima isključivo djeci.

 

Sve novosti o ostatku programa saznat ćeš na Facebook eventu Hoop day/hoop dan.

Rezerviraj si nedjelju za šareno kolutanje!

Vidimo se!

Eva

Eva

Hoop Dance Teacher at Happy Hoop
Trenerica hoopanja, Happy Hooperica i ljubiteljica ovog kaosa zvanog Život.
Čvrsto vjerujem da možemo sve što hoćemo i da nas baš plastični, šareni kolut može tome podučiti.
Osim što hoopam, imam milijon drugih interesa i zanimacija koje želim podijeliti sa svijetom. Tu mi pomaže urođena brbljavost i skribomanija ;).
Eva

Latest posts by Eva (see all)

Hoop dan/Hoop day [NAJAVA]

Komentiraj

komentara

Označeno:                 

Sviđa ti se? Zashareaj :)